Τα λαμπερά ρεβεγιόν των rich & famous – Από τo Σύνταγμα ως την Εκάλη και από το Gstaad ως το Dubai

Από τo Σύνταγμα ως την Εκάλη και από το Gstaad ως το Dubai υποδέχτηκαν οι κοσμικοί το 2024!

Must Read

Ανέκαθεν, από τα δοξασμένα 60s, τo πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία «Grande Bretagne» και «King George» της πλατείας Συντάγματος, με οικοδέσποινες τις μυθικές παρουσίες Καίτη Καλκάνη και Τούλα Λεβίδη, αποτελούσε το πιο σημαντικό κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

  • Απο τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Οι λαμπερές νύχτες επιβάλλουν ένδυμα «black tie», δηλαδή σμόκιν για τους κυρίους και τουαλέτες για τις κυρίες. Οι καιροί μπορεί να άλλαξαν, αλλά κατά παράδοση το πιο famous (και το πιο ακριβό) ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οργανώνεται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», αξίας 540 ευρώ το άτομο. Εκεί βρέθηκαν για να υποδεχτούν το 2024 παλιοί αριστοκράτες Αθηναίοι με τις οικογένειές τους.

Το ρεβεγιόν στο roof garden του ξενοδοχείου με θέα την αλλαγή του χρόνου στη γιορτή της πλατείας Συντάγματος, με τους μετανάστες, ως επί το πλείστον, ήταν φαντασμαγορικό, καθώς στην αλλαγή όλοι βγήκαν στο μπαλκόνι και απόλαυσαν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Τη διαφορά πάντως την παραμονή έκανε το καλλιτεχνικό ρεβεγιόν στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου «King George», με καλεσμένες από την Τόνια Σωτηροπούλου και την Εβελυν Καζαντζόγλου ως τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο.

Εκεί ήταν η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, οι σχεδιαστές Mi-Ro και o Κωστής Μαραβέγιας. Και αν οι καλλιτέχνες το γιόρτασαν στη σουίτα του «King George», στην προεδρική σουίτα του γειτονικού ξενοδοχείου «Athens Plaza» οικοδεσπότες του glam ρεβεγιόν της high society, με χαβιάρι και Crystal σαμπάνιες, ήταν ο Γιώργος και η Τατιάνα Κορωνιά, όπως και τα ζεύγη Φειδάκη και Σαμμάν.

Χαμός από κέφι, χορό και glam εμφανίσεις και στο ρεβεγιόν του Athenne που οργάνωσε ο Χρύσανθος Πανάς. Οι οικογένειες της Κατερίνας Παναγοπούλου, του Πέτρου Κωστόπουλου με τον γιο του Μάξιμο και της Φανής Σαραντοπούλου ήταν μεταξύ εκείνων που ξεχώρισαν.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με την εγγονή της Κατερίνα Ιωαννιδου στο Athenne

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πάντως που φημολογείται ότι έκανε τη διαφορά όσον αφορά την πολυτέλεια και το κέφι το οργάνωσε πριβέ και χωρίς φλας η Ελλη Στάη με τον σύντροφό της, εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα.

Νίκος Μουνδρέας, Ελλη Στάη

Πολλά ήταν και τα ρεβεγιόν σε κλειστό κύκλο σε βόρεια και νότια προάστια, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, με best όσον αφορά το art de table της Ντέλλα Ρούνικ και της οικογένειας Αγγελίδη.

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που εξελίχθηκε σε big party να το οργάνωσε η οικογένεια του φαρμακοβιομηχάνου Θεόδωρου Τρύφων, στα βόρεια προάστια, αλλά τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας με υπερπαραγωγή πάρτι αλλά λίγους, αυτή τη φορά, καλεσμένους υποδέχτηκαν το 2024 στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Στο Gstaad ο Γιάννης Βασιλειάδης, η Θεοδώρα Μιχαλολιάκου και ο Γιώργος Ντάβλας

Πρωτοχρονιά στο Gstaad

Η ελίτ της αθηναϊκής society θεωρεί υποχρέωσή της να «γλιστρήσει» στο πιο φημισμένο θέρετρο των ελβετικών Αλπεων για να της πάει γούρι η χρονιά. Αλλωστε τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα ιδιωτικά σαλέ και στο ξενοδοχείο «Gstaad Palace» έχουν αφήσει ιστορία για τη χλιδή τους, αλλά κυρίως για το name dropping των καλεσμένων τους, με αποκορύφωμα του αξέχαστου ζεύγους Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, το 1983, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Φρανκ Σινάτρα, τον Ρότζερ Μουρ και την πρώην αυτοκράτειρα της Περσίας Φαράχ Ντιμπά.

Φανή Σαραντοπούλου και Χρυσανθος Πανάς από το ρεβεγιόν στο Athenne

Χρυσή οικοδέσποινα του Gstaad και μέλος του πριβέ «Eagle Ski club» ήταν και φέτος η Λούλα Γουλανδρή, κόρη του αείμνηστου Αλέκου Γουλανδρή, ενώ από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έδωσαν το «παρών» φέτος στο μυθικό ρεβεγιόν στο Gstaad ήταν η Μαριάννα Λάτση, ο Πόλυς Χατζηιωάννου με τη σύζυγό του Ρόζμαρι και τις δύο καλλονές κόρες του, ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη και τα τρία τους παιδιά, όπως και το εφοπλιστικό ζεύγος Χάρη Βαφειά, το ζεύγος Παναγιώτου, ο Γιώργος Ντάβλας με την οικογένειά του, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Γιάννης Βασιλειάδης.

Η Ευγενία Νιάρχου στο st. moritz

Χίλιες και μία νύχτες στο Nammos Dubai

Φαντασμαγορικά βεγγαλικά, πολυτέλεια, τρελά κέφια και χοροί μαζί με «βασιλικό μενού» είχαν την τιμητική τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Nammoς Dubai, που λειτουργεί στο «Four Seasons». Οι πανάκριβες Dom Perignon και Crystal σαμπάνιες είχαν την τιμητική τους μαζί με τους πάμπλουτους Αραβες και τους κοσμικούς Ελληνες που υποδέχθηκαν το 2024 στο εξωτικό εμιράτο. Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Zαφειρίου ήταν μεταξύ εκείνων που έδωσαν το «παρών».

Xριστίνα Ζαφειρίου

Η νέα γενιά της δυναστείας Νιάρχου ακόμα μια φορά τίμησε το οικογενειακό σαλέ στο St. Moritz των ελβετικών Αλπεων και πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία μαζί με τα αδέρφια της, την Ηλέκτρα Νιάρχου και τον Τεό με την αγαπημένη του Καμίλ Ρόου, υποδέχτηκε απλά και παραδοσιακά, χωρίς κανένα show off, το 2024 στο σαλέ τους στο ξενοδοχείο «Kulm».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This