Σαμπρίνα: «Η γιαγιά μου με κούρευε μικρή σα playmobil και με περνούσαν για αγοράκι»

«Έλεγαν δηλαδή "πώς λένε το αγοράκι σας;". Επειδή έχω βαφτιστεί "Αλεξάνδρα-Σαμπρίνα", εγώ έλεγα "Αλεξία" τσαντισμένη» πρόσθεσε

Must Read

Η Σαμπρίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN «Οδός Ζαρίφη 2» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια που η γιαγιά της την κούρευε σαν playmobil με αποτέλεσμα να τη μπερδεύουν με αγοράκι.

«Δεν μου πολυέλεγαν “τι ωραίο κοριτσάκι”, όταν ήμουν μικρή. Πολύ μικρή, ξέρεις, ήμουν λίγο σαν αγοράκι. Έλεγαν δηλαδή “πώς λένε το αγοράκι σας;”. Επειδή έχω βαφτιστεί “Αλεξάνδρα-Σαμπρίνα”, εγώ έλεγα “Αλεξία” τσαντισμένη. Η γιαγιά μου μου έκοβε τα μαλλιά κοντά, ήμουν σαν playmobil», είπε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Μου έμεινε απωθημένο αργότερα το μακρύ μαλλί και λέω “τώρα θα βγάλω το άχτι μου”. Αγοροκόριτσο στον χαρακτήρα, ναι είμαι και πιο τσαμπουκάς. Νομίζω ότι δεν είμαι όμως, με την κακή έννοια τσαμπουκάς, δεν μου αρέσουν άλλωστε οι τσαμπουκάδες γενικότερα, δεν ήμουν για αρκετά χρόνια, ώσπου τα τελευταία χρόνια ήταν καιρός».

Eπίσης αναφέρθηκε στον ερχομό του γιου της στη ζωή της: «Όταν γέννησα τον γιο μου, εννοείται πως έδωσα προτεραιότητα σε αυτόν και θέλοντας και μη. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Επέλεξα δηλαδή περισσότερο τον ρόλο της μαμάς, όχι πως δεν ήμουν βέβαια, και στον χώρο του τραγουδιού. Γενικά, δεν είμαι πολύ των δημοσίων σχέσεων».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This