Σάββας Γκέντσογλου: Το love story με την Ηλιάδη, ο ερχομός του παιδιού τους, ο χωρισμός και η Κική Τσέκου

Πώς ο Γκέντσογλου που δεν επιβίωσε στον έρωτα, βρέθηκε από τα γήπεδα της Γ' Εθνικής στον νέο κύκλο του «Survivor»

Must Read

Μπορεί οι έρωτες του Σάββα Γκέντσογλου να μην κράτησαν στον χρόνο, όμως ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο, αποφάσισε να αφήσει έτσι στα ξαφνικά τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής για να επιβιώσει στο «Survivor» του Σκάι με την ομάδα των Διασήμων! Στόχος του;

Να βαδίσει στα χνάρια των Αγγελόπουλου – Κατσούλη –και αυτοί υπήρξαν ποδοσφαιριστές (όχι με την καριέρα του Σάββα)- και να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό με τα χρήματα του Ατζούν Ιλιτζαλί, φτάνοντας ακόμη και στην κατάκτηση του επάθλου!

Η διαδρομή του, όμως, από τα γήπεδα με τελευταίο σταθμό αυτό της Καβάλας μέχρι τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου δεν έχει μόνο μεταγραφές σε ομάδες της Ευρώπης και της ασιατικής ηπείρου, αλλά και θυελλώδεις σχέσεις που έγιναν μέχρι και πρωτοσέλιδα! Και αν ο αντρικός πληθυσμός της χώρας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο ήξερε το επίθετό του από την καριέρα του, ξαφνικά πριν από μερικά χρόνια το έμαθαν από τις λουλουδούδες μέχρι τις κομμώτριες και από τις κυρίες των σαλονιών μέχρι τις σταρ της πίστας!

Γκέντσογλου και Ηλιάδη στη Μύκονο

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία ο Σάββας Γκέντσογλου είχε μια θυελλώδη σχέση, με καρπό μάλιστα του έρωτά τους, το 2014, τον Βασίλη, ο οποίος μαζί με τον μεγάλο του αδελφό Μπαμπίνο (γιος του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη και της τραγουδίστριας) θα βλέπει τον πατέρα τους όχι στο χορτάρι αλλά στους στίβους μάχης του ριάλιτι του Σκάι.

Άντεξαν

Η σχέση του ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας, παρά τη διαφορά ηλικίας που είχαν, μια και η σταρ της πίστας ήταν μεγαλύτερη κατά 13 χρόνια από τον σταρ της μπάλας, άντεξε για αρκετά χρόνια! Ο έρωτάς τους ξαφνικός από το πουθενά! «Οταν συνάντησα την Αγγελική, ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Οσο περισσότερο τη γνώριζα τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό, επίσης, ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγμα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ όσο μπορώ να του τα προσφέρω» είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του όταν και οι δύο ήταν σχεσιακά στα φόρτε τους.

Αραχτοί σε διάσημο beach bar της Μυκόνου μαζί με φίλο τους τα χρόνια της σχέσης τους

Τα βέλη του έρωτα τους χτύπησαν όταν εκείνος έπαιζε στο εξωτερικό και εκείνη έλαμπε στις πίστες. «Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Αγγελική δεν με είχε δει. Εκείνη την περίοδο έπαιζα στο εξωτερικό και είχα έρθει για ένα Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. Την είδα σε ένα νυχτερινό κέντρο από μακριά και από εκείνο το βράδυ έκανα τα πάντα για να έρθω σε επαφή μαζί της» τόνισε. «Με τον Σάββα επικοινωνούσαμε τρεις μήνες προτού συναντηθούμε. Και όταν έγινε αυτή η πρώτη συνάντηση, πραγματικά νιώσαμε κάτι. Δεν ξέρω αν ήταν γραφτό να συναντηθούμε, αλλά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις από την αρχή» ήταν τα δημόσια λόγια της σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Αψογες σχέσεις

Και εκεί που κυλούσαν όλα όμορφα και ωραία, ένα πρωινό, στις αρχές του 2019, σκάει η είδηση ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του γιου τους, με την Ηλιάδη να είναι εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό.

Η Κική Τσέκου

«Ηταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δύο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Είτε είμαστε μαζί είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά» είχε αποκαλύψει η ίδια στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της.

Ο κορονοϊός όμως και η καραντίνα παρά τις… αποστάσεις που επέβαλε η κυβέρνηση και τα μέτρα προστασίας θα τους φέρει ξανά κοντά, όχι όμως και ερωτικά. Το 2020, λοιπόν, το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, περνώντας μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό.

Κική Τσέκου και Γκέντσογλου σε selfie αγάπης

Ο Γκέντσογλου εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και σε μια άδειά του στη χώρα μας τον εγκλώβισε η καραντίνα εδώ! Ετσι μένει ξανά κάτω από τη ίδια στέγη μέχρι να πέσουν οι… μάσκες της συγκατοίκησης! Οι δυο τους, όμως, διατηρούν άψογες σχέσεις μέχρι και τώρα, με τον ίδιο να δίνει το «παρών» σε διάφορα οικογενειακά events! Πριν από έναν χρόνο ο Σάββας Γκέντσογλου (και έχοντας δει ακόμη και live στην TV τα φλερτ της πρώην του όταν εκείνη συμμετείχε στη «Φάρμα») έπεσε στην αγκαλιά της Θεσσαλονικιάς επιχειρηματία Κικής Τσέκου, με τους δυο τους να βγάζουν κοινές φωτογραφίες στο Instagram και όλοι να κάνουν λόγο για ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Τα σύννεφα, όμως, εμφανίζονται όταν εκείνος, που μένει στην Καβάλα, υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Α.Ο. Καβάλας, κάνοντας μάλιστα και το δικό του επιχειρηματικό βήμα στην πόλη όπου γεννήθηκε, ανοίγοντας καφετέρια. Η απόσταση όμως, αφού η Τσέκου μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, τους έκανε να απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This