4-8-2020

Απόψε στο GNTM θα γίνει της… «Εύας» (video)

Στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM η Εμμανουέλα Μάινα δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στο GNTM ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, οπότε οι έντεκα υποψήφιες του διαγωνισμού έχουν ανάγκη τις δοκιμασίες επάθλου για να μαθαίνουν πράγματα αλλά και για να χαλαρώνουν.

Για να λάβουν αυτή τη φορά την πολυπόθητη επιβράβευση, τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε beautyshots, αφού βουτήξουν σε ένα δοχείο με νερό και…. μήλα!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναλαμβάνει τα «κλικ» και απαθανατίζει τα μοντέλα καθώς ποζάρουν ως πανέμορφες γυναίκες με το φρούτο στο στόμα. Οι νικήτριες της φωτογράφησης θα απολαύσουν ένα cocktail nightout με καλεσμένο έκπληξη!

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ. Οι πόζες στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου μόνο με εσώρουχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκολεύουν ακόμα και κορίτσια, τα οποία έχουν εκθειαστεί για τον επαγγελματισμό τους.

Η Μαρία χρησιμοποιεί το αβαντάζ της ελπίζοντας αυτή τη φορά να το κάνει σωστά. Στο πλατό τα προγνωστικά για την αποχώρηση είναι ανάμεικτα. Ποια δεν έχει θέση στον Παράδεισο και αφήνει πίσω της οριστικά το GNTM;

Δείτε επίσης: Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» Κώστας Καίσαρης πάντρεψε την κόρη του Αναστασία

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ