Χάρης Ακριτίδης: «Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου»

«Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω»

Must Read

Ο Χάρης Ακριτίδης από μικρός προοριζόταν να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων και όντως εξελίχθηκε σε ένα από τους κορυφαίους μηχανικούς αυτοκινήτου της Μακεδονίας. Η αγάπη του για το τραγούδι όμως τον κέρδισε και τώρα διαπρέπει στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Για τα παιδικά του χρόνια μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και αναφέρθηκε στην σχέση του με την σύζυγό του, στις δυσκολίες που πέρασαν ως οικογένεια, ενώ τοποθετήθηκε και στην τεκνοθεσία των ομοφυλοφίλων.

«Πέρασα μεγάλη στεναχώρια με την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης δεν πέθανε, θα ζει για πάντα», είπε αρχικά για τον χαμό του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.

«Από μικρός ξεκίνησα να δουλεύω σε συνεργείο αυτοκινήτων, δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός.

Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους. Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου», ανέφερε στην συνέχεια.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση δύο αντρών. Εκεί που με βρίσκει αντίθετο είναι στο θέμα του παιδιού. Η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου είναι η “μάνα”. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του. Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολο, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This