Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Νεκτάριος Λεμονίδης επέστρεψαν από το Μπαλί: «Δε μου πήρε το κόσμημα που ήθελα, αλλά…»

Ο μήνας του μέλιτος του ζευγαριού τελείωσε και επέστρεψαν στην Ελλάδα

Must Read

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης επέστρεψαν από το μήνα του μέλιτος στο Μπαλί και η κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” τους συνάντησε στο αεροδρόμιο.

«Δεν το πιστεύω ότι γυρίσαμε στην Ελλάδα. Περάσαμε καταπληκτικά στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Δεν με ταλαιπώρησε καθόλου η Ελίσαμπεθ στο ταξίδι, ήταν ήσυχη και… ανήσυχη. Βγάζαμε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο, έγινα βιντεογράφος», σχολίασε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Ο Νεκτάριος με έχει βγάλει μια ωραία φωτογραφία στην μπανιέρα με τα λουλούδια. Εκείνος μου είπε να πάρω την πόζα. Μου πήρε το δωράκι που ήθελα, δεν το φοράω, ήταν πολύ large, γαλαντόμος στο ταξίδι», είπε ακόμη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και πρόσθεσε: «Συζητάω διάφορα πράγματα επαγγελματικά. Από την επομένη εβδομάδα έχω λίγο τρέξιμο εγώ. Δεν μπορώ να ανακοινώσω αν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά…».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This