Μάρα Δαρμουσλή: «Mασούσα το σοκολατάκι με την συσκευασία και μετά το έφτυνα»

To μοντέλο μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της

Must Read

Η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη Ζωή μας» στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο.

«Μασούσα το σοκολατάκι με το περιτύλιγμα και μετά το πέταγα στα σκουπίδια…Δεν χόρταινα ποτέ. Αυτή η πείνα ήταν ένας σύντροφος ο οποίος μου τριβέλιζε το μυαλό, ήταν η δεύτερη φωνή που την άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου» ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

«Πολλοί τρόποι που μπορώ να πω που ακολούθησα, τα οποία δεν είναι μόνα στα πλαίσια της φαντασίας αλλά πρακτικώς γίνονται λίγο αδιανόητα. Δηλαδή πώς είναι τα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα σε μικρή συσκευασία…εάν αυτό το σοκολατάκι το τοποθετήσουμε στο στόμα και αναπαραστήσουμε την μάσηση, από τον τρόπο που ασκείται πίεση από τα δόντια στο σοκολατάκι,  φέρνει στη μνήμη του σώματος σαν να υπάρχει το σοκολατάκι, αλλά λόγω της συσκευασίας όμως δεν διαλύεται το περιεχόμενο, δεν οδεύει προς το στομάχι οπότε δεν κινδυνεύουμε από τις θερμίδες» εξήγησε.

«Ναι, αλλά το έτρωγες το σοκολατάκι μετά;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με την ίδια να απαντά: «Ποτέ, το σοκολατάκι δεν το έτρωγα ποτέ στο τέλος. Μασημένο έφευγε μετά στα σκουπίδια. Το μασούσα με την συσκευασία για να το πω απλά, λαϊκά. Δεν ξεκίνησε από αυτό η διατροφική διαταραχή, από αλλού ξεκινάνε αυτά και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχούλα μας και το μυαλό μας».

«Η βουλιμία μάλιστα είναι πιο ύπουλη γιατί η ανορεξία είναι κάτι οφθαλμοφανές, έχει τα συμπτώματα της και είναι κάτι το οποίο το αντιμετωπίζεις. Στη δική μου περίπτωση ήταν πιο ύπουλη η βουλιμία γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες στη γυμναστική με τρομερή καταπόνηση του σώματος» συμπλήρωσε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή.

«Ξέρεις πως χορταίνεις καλύτερα στη ζωή σου; Όταν τη γεμίζεις και με άλλα πράγματα που σε γεμίζουν το ίδιο» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This