Σίσσυ Τουμάση: «Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου»

Ο λόγος που παντρεύτηκε με τον Αργύρη Πανταζάρα κάτω από άκρα μυστικότητα!

Must Read

Πριν λίγους μήνες ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους. Το ευτυχές γεγονός πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων και καλών φίλων.

Για την πολύ όμορφη αυτή στιγμή μίλησε η Σίσσυ Τουμάσου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου βρέθηκε καλεσμένη και τόνισε πως ο γάμος της με τον αγαπημένο ηθοποιό έγινε λόγω του έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλον.

«Είμαστε 2μισι χρόνια μαζί. Με τον Αργύρη Πανταζάρα “παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος. Μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά; Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος, να το πω και αυτό» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

«Παντρευτήκαμε γιατί απλά θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε και αυτό θελήσαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και είχε έρθει εδώ με τον διωγμό που έγινε το 1964. Ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Την ένιωθα κοντά μου την μέρα του γάμου μου. Ένιωθα ότι ήταν εκεί» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο

«Δεν καλέσαμε πολύ κόσμο γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή που να συνδυαστεί με ένα ταξίδι και να έχουμε κοντά μας τους πολύ πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους. Δεν είμασταν σε μια φάση που θέλαμε να το ανοίξουμε» κατέληξε η Σίσσυ Τουμάση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This