Λύγισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω»

Η πικρία που έχει από τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

Must Read

Πριν έναν χρόνο περίπου έγινε γνωστό πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου χώρισε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Για την προσωπική της ζωή κλήθηκε να μιλήσει η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Happy Day» αλλά δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες αρκέστηκε μόνο να πει: «Είμαι καλά και ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας!»

Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή, παραδέχτηκε ότι: «Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν για το χωρισμό μου γιατί δεν ήταν αλήθεια. Απ’ όσα έχουν γραφτεί για μένα, το 30% είναι αλήθεια. Ο χώρος και το σύστημα της showbiz λειτουργεί έτσι, το αποδέχομαι, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια κι έτσι τον βιώνω».

Δείτε επίσης: Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Mπήκα στο κινητό του συντρόφου μου για να βρω κάτι άλλο και με πήγε και σε… άλλα πράγματα»

Αναφορικά με το Survivor είπε: «Αν χρειαστεί να μπω ξανά για τα λεφτά, ώστε να κυνηγήσω το όνειρό μου που είναι το τραγούδι, θα ξαναμπώ».

Τέλος, η δημοσιογράφος της ζήτησε να μοιραστεί με τον κόσμο μία όμορφη στιγμή που είχε με τον αλήστου μνήμης τραγουδιστή Βασίλη Καρρά. Εκείνη όμως δεν μπόρεσε να αρθρώσει ούτε λέξη καθώς λύγισε μπροστά στην κάμερα.

«Τέλεια…Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω», κατάφερε μόνο να πει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This