Το bullying που δέχεται η μεγάλη κόρη της αποκάλυψε η Μπέτυ Μαγγίρα

Τι είπε μετά τις δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τον γιο της

Must Read

Τον σχολικό εκφοβισμό που υπέστη η μεγαλύτερη κόρη της αποκάλυψε στον αέρα της τηλεοπτική της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις και το ξέσπασμα στα κοινωνικά δίκτυα που έκανε η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη σχετικά με το byllying που υπέστη ο γιος της και την στιγμή που είχε «ανάψει» στο πλατό της εκπομπής  «I love Σουκου» η συζήτηση για το θέμα η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της κόρης της και πώς την βίωσε η ίδια.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει, κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα».

Και συνέχισε:

«Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δεν τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη – Θύμα bullying ο γιος της: «Το πρώτο σοβαρό θέμα που αντιμετώπισα ήταν μολύβι στον κρόταφο, μέσα στο κρέας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This