Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου με είχε ρωτήσει αν είμαι λεσβία»

«Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται»

Must Read

Η Λένα Δροσάκη θεωρείται μία πολύ αξιόλογη ηθοποιός, η οποία, εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και με το παρουσιαστικό της.

Ωστόσο η ίδια δεν θεωρούταν πάντα η εντυπωσιακή γυναίκα που θεωρείται σήμερα. Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», αποκάλυψε πως μικρή ήταν τόσο αγοροκόριτσο που η μαμά της αναρωτήθηκε αν ήταν λεσβία.

«Η μαμά μου έλεγε ότι είμαι η πριγκίπισσα της και όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν “τι αγοράκι είναι αυτό”. Ήμουν αγοροκόριτσο και μάλιστα χωρίς το “κόριτσο”, δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το αγόρι και έπαιζα και μπάλα κανονικά!

Είχε υπάρξει μια περίοδος που με είχε ρωτήσει η μαμά μου και μου είχε πει: “Κοίταξε να δεις…. Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και εγώ θα σε στηρίξω”. Πάρα πολύ ωραίο. Ήμουν στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο όταν με είχε ρωτήσει και δεν νομίζω πως τότε είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Εκείνη την εποχή νομίζω πως όχι», είπε η Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο έχουν έναν γιο.
Ο ερχομός του παιδιού της της άλλαξε την ζωή, αφού όπως τόνισε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 νιώθει άλλος άνθρωπος δίπλα στον γιο της.
«Έχει αρχίσει και μιλάει, πρώτα είπε μπαμπάς γιατί είναι πιο εύκολο. Χορεύουμε κάθε πρωί με τον γιο μου με τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Τώρα θα πάει στα προνήπιο. Όταν πήγα την πρώτη φορά και τον άφησα στον παιδικό σταθμό ήμουν απ’ έξω και έκλαιγα», είπε αρχικά για τον 3,5 ετών γιο της.
«Με το που γέννησα άρχισα να ψάχνω πως θα είμαι εγώ καλά για να μπορεί και εκείνος να είναι καλά. Γιατί το παιδί, όταν δεν έχει ακόμα το “εγώ” του έχει το “εγώ” της μαμάς. Συνειδητοποιεί συναισθήματα της μαμάς και παίρνει τα δικά της συναισθήματα», εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.
«Είμαι άλλος άνθρωπος μετά το παιδί. Μπορεί να μην θυμάμαι και τον παλιό μου εαυτό. Δεν μου λείπει κάτι και μετά το παιδί, έχω πράγματα να κάνω και για μένα. Αυτή τη νέα χρονιά νιώθω ότι είμαι σε μια αναγέννηση, νιώθω ότι θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα», κατέληξε.

 

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις κυρίως για το καλό του παιδιού.

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια. Το πρώτο διάστημα είναι το πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς όμως μπροστά με έναν στόχο… να είναι το παιδί, όσο καλύτερα γίνεται», είπε η Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της.

«Όλες οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Πόσο μάλιστα ένας γάμος και όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται, οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά», είπε στην συνέχεια. 

Ενώ σχολίασε: «Ζούμε σε μία εποχή που γράφονται πολλά στο διαδίκτυο. Σκέφτομαι πολλές φορές τι πρέπει να πούμε και να μην πούμε. Μπορεί αργότερα ο Αναστάσης να μπει να δει κάτι και να πληγωθεί τόσο πολύ… που μπορεί και να μην έχει νόημα να το μάθει», αναφέρει και πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ζούμε σε μία εποχή που έχουμε χάσει την ενσυναίσθηση. Έχεις χωρίσει και έρχομαι με το μικρόφωνο και σου λέω “πες μου”. Τι να σου πω; Δηλαδή, τι θέλεις να σου πω; Έμαθες ότι χώρισα γιατί μου το κάνεις αυτό;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This