O Tριαντάφυλλος απάντησε στο αν του έγινε έλεγχος για φοροδιαφυγή στο γάμο Ελέτσι-Λεμονίδη

Ο γάμος ελέγχεται σε γενικές γραμμές για φοροδιαφυγή και έτσι έφτασε στο στόχαστρο και ο τραγουδιστής που διασκέδασε τους καλεσμένους

Must Read

Ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη ελέγχεται για φοροδιαφυγή και μεταξύ όλων των επαγγελματιών που παρείχαν τις υπηρεσίες τους, ελέγχεται και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος τραγούδησε στη δεξίωση και διασκέδασε τους καλεσμένους.

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε σε τρεις πρωινές εκπομπές σήμερα, τόσο στο “Πρωινό” όσο και στη “Super Κατερίνα” και στο “Fay’s time” για να τοποθετηθεί σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως ως επαγγελματίας είναι τυπικός, νόμιμος, αποδίδει τους φόρους του και κόβει παραστατικά.

 

«Αυτά τα λεφτά που λέτε είναι το 2018 και το 2019 που δεν δουλεύαμε λόγω κορονοϊού και καραντίνας και εννοείται τα έσοδά μας ήταν πολύ μικρά, αφού έτσι και αλλιώς δεν τραγουδούσαμε. Εγώ τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, τα λεφτά μου δεν ήταν καλά, δεν ήμουν αυτό που έγινα μετά το 2021. Ήμουν πολύ λίγος τότε. Μετά το Survivor άλλαξαν τα πράγματα.

 

Δεν έχει γίνει κάποιος έλεγχος στην εφορία μου. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και όποιος το διέρρευσε πάει για μήνυση χοντρή. Κάποιους τους ενοχλεί το όνομά μου. Κάθε τρεις μήνες αποδίδω ΦΠΑ, είναι όλα νόμιμα.

Εγώ υποσχέθηκα σε αυτό το κορίτσι ότι θα τραγουδήσω στον γάμο της και το έκανα. Αυτό το είχα πει και στον Γιώργο Ασημακόπουλο και σε κάποιους άλλους παίκτες στο Survivor και τώρα το λέω και σε εσένα Γιώργο μου αν ξαναπαντρευτείς θα έρθω και στο δικό σου γάμο τζάμπα» εξήγησε στο Πρωινό.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This