Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Ο διάλογος είναι η καλύτερη μέθοδος για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει, αλλά και να πάρετε τις σωστές τελικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρότι δεν προσέχετε ιδιαίτερα, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, πώς να μάχεται για την επιβίωσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό χώρο σας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλύτερες και πιο αποδοτικές συνεργασίες. Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε θα αποδώσουν καρπούς, ενώ οι αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα θα ενισχύσουν την πρόοδό σας. Τα υλικά αγαθά παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρότι επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.

ΛΕΩΝ: Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και φέρνουν τα πάνω κάτω. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγουν διάπλατα, γι’ αυτό πρέπει να κρατήσετε τα καλά που έχετε πετύχει και να πολεμήσετε καθετί ανασταλτικό που σας κρατά αιχμάλωτους στο παρελθόν και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ατού και θα τραβήξετε την προσοχή προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού κύκλου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο αισθηματικός τομέας σάς έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε τα δεδομένα στην υπάρχουσα σχέση σας είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για μια νέα σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να πετύχετε τον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά στον επικοινωνιακό τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σοβαρά τις προσωπικές υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Οσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βοηθήσετε τον σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητες του συντρόφου σας να έρχονται σε κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας,ενώ θα αποφύγετε τις προστριβές και τις εντάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This