Οι δυο μοναδικές φορές που η Φαίη Σκορδά ανέβασε συγκινητικές φωτογραφίες με το μπαμπά της στο Ιnstagram

Must Read

Ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης Σκορδάς, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου βυθίζοντας στο πένθος την παρουσιάστρια, τον αδερφό της Νότη και τη μητέρα της Εύα.

Η Φαίη Σκορδά δε θα βρίσκεται σήμερα στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ “Faystime” ωστόσο η εκπομπή θα βγει κανονικά στον αέρα. Το επάγγελμα του πατέρα της παρουσιάστριας ήταν ακτινολόγος και η ίδια είχε κάνει μόνο δυο αναρτήσεις με τον πατέρα του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες του εξέφραζε την αγάπη της.

Η πρώτη ήταν το 2016 με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε: “Σ αγαπώ πολύ. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου”.

H δεύτερη ήταν τον Οκτώβριο του 2019 ανήμερα του Αγίου Δημητρίου όταν είχε φωτογραφίσει τον πατέρα της και μαζί το γιο της που έχει πάρει το όνομά του και έγραψε στη λεζάντα: “Να χαιρόμαστε τους γλυκούς Δημήτρηδες μας”.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This