Τζούλια Νόβα: «Ένας πρώην μου είχε βάλει εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό μου και με ακολουθούσε»

«Είχα βγει πρώτο ραντεβού με ένα αγοράκι δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του αλλά να πληρώσω τα πάντα εγώ» είπε για το χειρότερο ραντεβού της ζωής της

Must Read

H Tζούλια Νόβα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε στην οικογενειακή της ζωή, στο σύζυγο και στην κόρη της, στους πρώην της, στις αποτυχημένες σχέσεις που έκανε στο παρελθόν και στα επαγγελματικά της.

«Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Οι γυναίκες που κάνουν 2 και 3 παιδιά είναι για μένα ηρωίδες. Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά. Είναι κι ο πατέρας κουρασμένος. Πιο πολύ παίζει ρόλο να είστε φίλοι σε μία σχέση πάρα το σεξ. Δεν αρέσουν στον σύζυγο μου οι φωτογραφίες. Σε event έχει τύχει να παραβρεθεί δύο φορές; Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας κάθισε μερικά δευτερόλεπτα» είπε η Τζούλια Νόβα.

«Ένας από τους δεσμούς μου είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει πού είμαι. Είχα πάει για ψώνια και μια φίλη μου τον είδε έξω από το μαγαζί» είπε για έναν εμμονικό πρώην.

Για το πιο αποτυχημένο ραντεβού της θυμήθηκε: «Στο σχολείο πήγαινα. Είχα βγει ραντεβού με ένα αγοράκι δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Γυρίζουμε σπίτι, σταματάει έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. Βγαίνει έξω και κάνει πιπί του ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα “έχει γούστο”… Εννοείται δεν τον ξαναείδα και ναι είναι το πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχω κάνει» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μου δίνουν σημασία έξω. Δεν με φλερτάρουν. Το λέω στον άντρα μου και δεν με πιστεύει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This