Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον πάτησε το τραμ όταν ήταν 8 ετών, τον διέλυσε»

«Ο εισπράκτορας του χτύπησε τα χέρια κι έπεσε στις γραμμές» εξήγησε

Must Read

Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για την οικογένειά της αλλά και το θάνατο του αδερφού της.

«Η μαμά μου ήταν καπνεργάτρια, ο μπαμπάς μου ήταν αγρότης ποντιακής καταγωγής. Μπορεί να μην είχαμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν έχω στενοχωρηθεί για αυτά που δεν είχα. Δεν θυμάμαι ποτέ να πω ότι πείνασα. Ακόμα και τώρα που είμαι μεγάλη και πέρασαν τα χρόνια. Ίσως να μου έφταναν αυτά που είχαμε και δεν ήθελα κάτι παραπάνω, δεν ξέρω να το εξηγήσω, αλλά δεν έχω πικρία όπως ακούω από πολλούς ανθρώπους», εξήγησε.

«Εγώ γνώρισα τέσσερα αδέρφια. Η μαμά μου έκανε κι άλλα παιδιά, όμως πέθαναν. Τα γεννούσε, αλλά πέθαιναν ενός ή δύο χρονών, από αρρώστιες τότε στα χωριά. Το ένα το είχε πατήσει το τραμ στη Θεσσαλονίκη 7-8 χρονών κι είχαμε τρία χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου», αποκάλυψε.

«Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα, γιατί ήμουν με την αδερφή μου, η οποία ήταν πιο μεγάλη από εμάς. Οι γονείς μου τότε, δούλευαν και μας έπαιρνε η αδερφή μου για να μας πάει για μπάνιο στην Αγία Τριάδα. Ανέβηκε το παιδί πάνω στο τραμ, ενδιάμεσα στα δύο τραμ κι ο εισπράκτορας του χτύπησε τα χέρια. Το παιδί έπεσε μέσα και το πάτησε το άλλο τρένο, γιατί δεν ήξερε να ανέβει από τα σκαλοπάτια. Το διέλυσε το παιδί» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This