Χριστίνα Αλούπη: «Mε είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες»

«Έχω συνηθίσει την απόσταση με τον άντρα μου πλέον και είμαι εντάξει με αυτό»

Must Read

Η Χριστίνα Αλούπη κατοικούσε για πολλά χρόνια στην Αμερική ωστόσο η ίδια κατάφερε μαζί με τα παιδιά της να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Η Χριστίνα Αλούπη για το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα: «Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα» (video)

Γι’ αυτήν την απόφαση που πήρε μαζί με την οικογένειά της μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και παραδέχτηκε πως ήταν δύσκολο κυρίως για τα παιδιά της καθώς ο πατέρας τους βρίσκεται τον μισό χρόνο στην Αμερική για δουλειές.

«Έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο ήταν η ξαφνική απουσία του μπαμπά των παιδιών. Όταν είπα στα παιδιά πως ο μπαμπάς θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική λόγω δουλειάς, ο μικρός δεν μπορούσε να το δεχτεί. Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό, πρέπει να είσαι ήρεμος για να το απολαύσεις. Έχω συνηθίσει την απόσταση με τον άντρα μου πλέον και είμαι εντάξει με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το σεξ σε έναν γάμο παίζει σημαντικό ρολό αλλά όχι με την έννοια της πράξης. Αν χαθεί το σεξ, το ζευγάρι απομακρύνεται», παραδέχτηκε στην συνέχεια.

Αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει, δήλωσε πως: «Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα, το περίμενα ότι θα συμβεί. Όσο λείπει ο άντρας μου, μεγαλώνω μονή μου τα παιδιά, δεν είναι καθόλου εύκολο, καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, τόνισε πως: «Αν δεν προσπαθήσεις να σε πάρουν τηλέφωνο για κάποια τηλεοπτική δουλειά, δε θα γίνει από μονό του. Θεωρώ ανούσιο και ανόητο να πάω κάπου για δουλειά και να πω ‘γεια σας ήρθα’».

«Δε νιώθω όμορφη, δεν το ένιωθα ούτε παλιότερα, απλά λέω ‘καλά κρατιέμαι’. Έχω περάσει περιόδους που δε μου άρεσε καθόλου η μύτη μου, ήθελα να την κρύβω. Σε μία φωτογράφηση που πήγα με είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες», είπε για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν ‘χαζή, ξανθιά, όμορφη’ και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο. Άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This