Ιουλία Καλλιμάνη: Για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή των trends του Youtube

Χαμός και στο «Tokyo» με το «Έφυγε;»

Must Read

Η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει τη σαρωτική της επιτυχία, καθώς το νέο της single με τίτλο «Έφυγε;», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έγινε top trend στο YouTube μέσα σε 2 ώρες, «σκαρφαλώνοντας», παράλληλα, στις πρώτες θέσεις, ενώ μετά από 11 μέρες κυκλοφορίας, κυριαρχεί σταθερά στην 3η θέση των trends, κάτι σπάνιο, για αυθεντικό, ζεϊμπέκικο τραγούδι!

Μετρώντας ήδη, 900.000 προβολές στο Youtube, έχοντας γίνει viral στους χρήστες στο Tik Tok, και κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου, κάτι που συμβαίνει σε όλες οι μεγάλες επιτυχίες της, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ξεσηκώνει τους θαμώνες του Tokyo, κάθε φορά, που ερμηνεύει το «Έφυγε;» .

Το «Έφυγε;» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko, που παρουσιάζεται μέσα από ένα medley που ξεκινά με το «Που πας κορίτσι μου», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Φωτεινής Δούρου, που κυκλοφόρησε το 2002, τα οποία, απογειώνονται, από την μοναδική φωνή, της Ιουλίας Καλλιμάνη!

Δείτε τι συμβαίνει στο Tokyo:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This