Αντζελα Δημητρίου για την κόρη και το γαμπρό της: «Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό»

«Eμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα» είπε ο Φώτης Λιόσης

Must Read

H Άντζελα Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και έσπασε τη σιωπή της σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και το γαμπρό της Φώτη Λιόση.

“Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη. Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα. Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα”, δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα, μπορεί η ζωή να μας δίνει συνεχώς νέα μαθήματα;

Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες «γιατί έγινε αυτό;». Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα. Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από εδώ και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά.

Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα, αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου, αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα, Νίκο.

Ο γονιός όμως δεν πρέπει να υποχωρεί πρώτος;

Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα.

Κι εσύ δεν αντιδρούσες;

Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη.

Δεν είναι όμως λογικό να θέλει και εκείνη να υπερασπιστεί τον άντρα της;

Όχι όμως εις βάρος μου. Όχι στην πλάτη μου.

Αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν τόσο σοβαρό ώστε να επιστρέψουν άρον άρον;

Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: «Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο «πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω». Και της λένε «11 δολάρια».  Λέω στον Φώτη «το νερό δεν είχε όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα «μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα».

Νιώθω ότι έχεις πόνο μέσα σου.

Δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Ένα «γιατί;». Τίποτα άλλο. «Γιατί σε μένα;». Μόνο αυτό. Αυτό είναι το τίμημα της δόξας, που σου έλεγα. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά. Πάντα έλεγα «ό,τι θέλει η Όλγα να το έχει». Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να υπάρχει πατέρας. Ίσως μέσα της να είχε έναν καημό για αυτό και να το έριχνε σε μένα.

Εσύ κοιμάσαι τα βράδια με τη συνείδησή σου καθαρή;

Ναι. Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στον δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει. Όσο για την εγγόνα μου, που όταν γεννήθηκε μου κρατούσε το μικρό μου δαχτυλάκι, σαν να καταλάβαινε ποια ήμουν, έχω κάνει πάρα πολλά για αυτήν, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο. Τόσα που δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This