Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια Παντελίδη

Must Read

Την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δικαίωσε με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, οι οικείοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή είχαν κινηθεί νομικά εναντίον του τραγουδιστή Σπύρου Μαγδάλη για υφαρπαγή του τραγουδιού με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε».

Δείτε επίσης:Μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Μαγδάλης με το ψευδώνυμο Μακρής, πραγματοποίησε σειρά αναρτήσεων στο FaceBook παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο τραγούδι ως δικό του από τον Ιανουάριο του 2019.

Μάλιστα, ζήτησε από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να μην κάνει χρήση του τραγουδιού.

Η δικαστική απόφαση

Με την 6139/ 2019 απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελή Παντελίδη για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρο Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019.

Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ, στράφηκαν κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση/εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το Σπύρο Μακρή. Ο Σπύρος Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την οικογένεια Παντελίδη, κατέθεσε την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη (!).

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019 και το δικαστήριο με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στο Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται καθ οιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ και απέρριψε τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Παράλληλα ο ίδιος τραγουδιστής Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στο FACEBOOK στην σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This