Τριαντάφυλλος: «Δεν θα σας πω τι κάνουμε με τη γυναίκα μου για να βγούμε από τη ρουτίνα, παίζετε πρωί»

«Θαυμάστρια μου έσκισε το παντελόνι μου, την ώρα που τραγουδούσα»

Must Read

Η γιορτή του Αγιού Βαλεντίνου πλησιάζει, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που δεν την γιορτάζουν καθώς θεωρούν πως είναι εμπορική γιορτή.

Ανάμεσά τους και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», παραδέχτηκε πως: «Με τη γυναίκα μου δεν μας αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αν δεν είσαι ερωτευμένος, δεν υπάρχει ωραία ενέργεια. Δεν θα σας πω τι κάνουμε με τη γυναίκα μου για να βγούμε από τη ρουτίνα, παίζετε πρωί».

Στην ερώτηση αν υπάρχει ένα δώρο που είχε κάνει στην σύζυγό του και δεν άρεσε στην ίδια, απάντησε πως: «Μπορεί το πιο απλό δώρο που της έχω κάνει να είναι το πιο ωραίο για εκείνη. Μου έχει πει η γυναίκα μου ότι δεν της άρεσε δώρο που της πήρα».

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και σε ένα σκηνικό που συνέβη με μια θαυμάστριά του στην πίστα: «Θαυμάστρια μου έσκισε το παντελόνι μου, την ώρα που τραγουδούσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This