Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει ήδη ξεχωρίσει με τις στιλιστικές επιλογές της στον νέο κύκλο του «My Style Rocks»

Ικανοποιητική βαθμολογία και ενθαρρυντικά σχόλια από τους κριτές

Must Read

«Κλέβει» τις εντυπώσεις στη νέα σεζόν του «My Style Rocks» η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις συμμετοχές στον φρέσκο κύκλο επεισοδίων του reality μόδας που κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, μόλις δύο 24ωρα μετά το φινάλε του προηγούμενου, ωστόσο οι πληροφορίες της «Espresso» θέλουν τη λαμπερή σύζυγο του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη να έχει θέσει ήδη ψηλά τον διαγωνιστικό πήχη.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Βλέπετε, τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της εκπομπής με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή έχουν ήδη αρχίσει εντατικά εδώ και λίγο καιρό, με τις παίκτριες να αλλάζουν το ένα στιλ μετά το άλλο και να βαθμολογούνται ανάλογα με το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν.

Οπως μαθαίνουμε λοιπόν, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία βρίσκεται ανάμεσά τους, έχει κιόλας ξεχωρίσει με τις στιλιστικές προτάσεις που κάνει, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμές ικανοποιητική βαθμολογία και ενθαρρυντικά σχόλια από τους τέσσερις κριτές. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζέτα θεωρείται από τις πιο δημιουργικές influencers στην Ελλάδα και παρά το γεγονός ότι δεν βάζει τίποτα πάνω από τον ρόλο της μητέρας των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, προλαβαίνει πάντα να κάνει και τις προτάσεις της στα χιλιάδες κορίτσια που την ακολουθούν στο Instagram και γενικότερα στα social media.

Ως εκ τούτου δεν ήταν τυχαίο που της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο εν λόγω πρότζεκτ, ούτε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας. Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο νέος κύκλος του «My Style Rocks» πέρα από μια «φουρνιά» καινούργιες συμμετέχουσες διαθέτει και ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγαν από το πάνελ και δύο νέα πρόσωπα τους αντικατέστησαν σε αυτό. Πρόκειται για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος επέστρεψε δυναμικά στο reality μόδας, όπου άφησε το στίγμα του στο παρελθόν, και την εντυπωσιακή Εβελυν Καζαντζόγλου. Φυσικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένει στη θέση του και αυτή τη φορά, ως η μοναδική σταθερή αξία του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This