Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά»

«Δεν είναι εύκολος ο χωρισμός! Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική»

Must Read

Το 2023 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Παπουτσάκη καθώς επήλθε μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η ίδια ωστόσο διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του κυρίως και λόγω των δύο παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί.

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ίδια αλλά και τα παιδιά της τον χωρισμό, μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και αποκάλυψε πως χρειάστηκαν την βοήθεια ειδικού.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική», δήλωσε αρχικά.

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα», εξομολογήθηκε στην συνέχεια

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», παραδέχεται.

«Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Μάξιμος, με ρωτάει συχνά. Ειδικά η περίοδος των γιορτών ήταν ένα ερέθισμα, γιατί έβλεπε ότι δεν περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς. Θέλει χρόνο και προσπάθεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This