O Θανάσης Ευθυμιάδης γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με περιστέρια και γλάρους

«Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου;» σχολίασε

Must Read

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε τα γενέθλιά του, έκλεισε τα 57 του χρόνια και τα γιόρτασε μόνος σε μια παραλία κάνοντας μπάνιο και έχοντας για παρέα περιστέρια και γλάρους.

Ο ηθοποιός που έχει υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής κοντά στη φύση, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο φαίνεται σε μια παραλία, έχοντας βουτήξει στη θάλασσα, μόνος του στο οποίο ακούγεται να λέει τα εξής:

«Σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου, τι καλύτερο δώρο θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου από μια βουτιά στη θάλασσα; Εδώ στην παραλία που γίνεται χαμός το καλοκαίρι, να την απολαμβάνω μόνος μου εγώ, τα περιστέρια και οι γλάροι. Να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε τα απλά και τα όμορφα που δεν κοστίζουν τίποτα».

 

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Να με χαίρομαι Να σας χαίρομαι Να με χαίρεστε. 57 Υπέροχοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο και είχαν μέσα τους απ Όλα. Γιατί τελικά, Υπέροχα είναι Όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα χαρούμενα και τα λυπημένα. Αν δεν γίνουμε φίλοι με τον Χρόνο, όσα κι αν έχουμε κατακτήσει στη ζωή, θα μας φαίνονται λίγα. Ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα έχουμε μία μόνιμη ανησυχία για να κατακτήσουμε κι άλλα. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που γέμισαν τη ζωή μου με εμπειρίες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους -από αυτούς που θυμάμαι και γελάω, μέχρι αυτούς που δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This