Γιάννης Σεβδικαλής: «Το τρένο με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια»

«Δεν είχα λιποθυμήσει και δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει, ότι είμαι ζωντανός» εξήγησε

Must Read

Ο παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής και η σύντροφος του Σοφία Κουρτίδου, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησαν τόσο για τη ζωή τους όσο και για τη μεταξύ τους σχέση.
 
Ο Γιάννης Σεβδικαλής αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε σε ηλικία 21 ετών και είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν και τα δυο του πόδια.

«Πήγα να περάσω τις γραμμές του τρένου, ήμουν στο Γκάζι και πήγαινα προς την Ιερά Οδό. Και ως φυσιολογικός άνθρωπος κοίταξα να δω αν ερχόταν το τρένο και όλα καλά, δεν υπήρχε θόρυβος, σήμανση, τίποτα. Και ξαφνικά όταν ξαναγυρίζω το κεφάλι μου το τρένο ήταν ακριβώς δίπλα μου με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια, με κουτρουβαλούσε 20 μέτρα. Δεν είχα λιποθυμήσει και δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει, ότι είμαι ζωντανός. Σύρθηκα, βγήκα έξω. Είχα τις αισθήσεις μου μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο», είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής και πρόσθεσε: «Σημαντικό που είχα τις αισθήσεις μου κατά τη διάρκεια του ατυχήματος γιατί ξέρω από τι γλίτωσα και ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή. Με το που είδα το άσπρο του νοσοκομείου χαμογελούσα που ήμουν ζωντανός και έχει περάσει αυτός ο πόνος» εξομολογήθηκε o παραολυμπιονίκης.

Και συνέχισε: «Έχει χαραχτεί στο μυαλό μου η πρώτη φορά που περπάτησα ξανά χωρίς υποβοήθημα. Πήγα για καφέ. Μετά το ατύχημα μάθαινα να περπατάω σαν μωρό. Σηκώνεσαι πρώτα δίνεις βάρος στα κολοβώματα – έτσι λέγεται το σημείο του ακρωτηριασμού –  γιατί πονάει πάρα πολύ στην αρχή και μετά ένα βήμα την ημέρα μέχρι να φτάσεις να κάνεις 10 βήματα», αποκάλυψε ακόμα ο Γιάννης Σεβδικαλής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This