Τίτλοι τέλους για Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένη Πέππα

Παίρνουν διαζύγιο μετά από 8 χρόνια γάμου

Must Read

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να ακολουθήσουν η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας. Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 8 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού. Με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν κοινή συναινέσει και ζητούν διακριτικότητα και σεβασμό από τα ΜΜΕ για χάρη του γιου τους.

Η είδηση του χωρισμού τους μεταδόθηκε σήμερα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA.

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, που στόχο έχουμε μεταξύ άλλων την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του MEGA.

«Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας», καταλήγει στην επίσημη ανακοίνωσή της προς τα Μέσα η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο και δύο χρόνια αργότερα, το 2018, απέκτησε το μονοχογιό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This