Η Ασημίνα… κάρφωσε τη «Φωλιά των Κου Κου» (video)

Must Read

Τα… έχωσε στους ιθύνοντες της πρωινής εκπομπής του Star, πετώντας παράλληλα ένα καρφί ΝΑ (με το συμπάθιο) στην πρώην του συντρόφου της. Ο λόγος για την Ασημίνα Χαρίτου, η οποία συνεχίζει να ταράζει τα νερά στη showbiz ακόμη και μετά την αποχώρησή της από το «Greece’s Next Top Model 2».

Η πολυσυζητημένη πρώην παίκτρια του reality μόδας αποφάσισε την Τετάρτη να μην εμφανιστεί «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star, προκειμένου να δώσει συνέντευξη, όπως κάνουν όλα τα μοντέλα που φεύγουν από το «GNTM».

Δείτε επίσης: Η διεμφυλική Καίτη Γκραμμά που «κόπηκε» στο GNTM ξεκινάει διεθνή καριέρα (video)

Παρόλο που βρέθηκε στο στούντιο και οι παρουσιαστές την προλόγισαν, η ίδια δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, γεγονός που η οικοδέσποινα της εκπομπής Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε ως εξής: «Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα. Δεν θα είναι. Θα είναι, όμως, μαζί μας μία από τις επόμενες ημέρες».

Χθες, ωστόσο, η Ασημίνα ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram θέλοντας να εξηγήσει στους followers της τι συνέβη και δεν παραχώρησε τελικά την τηλεοπτική συνέντευξή της στο Star.

Όπως αναφέρει σε αυτό, εμφανίστηκε στο στούντιο της εκπομπής με μία μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» με την επιθυμία να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ως πολίτη και ως γυναίκα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση του άρθρου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

https://www.instagram.com/tv/B5qArSHBOmB/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη «Φωλιά των Κου Κου». Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο «GNTM» και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν.

Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το “GNTM”, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό.

Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος.

Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης» είπε.

Στη συνέχεια, έριξε μια…ταβανόπροκα που -όπως σχολίασαν αρκετοί- είχε μάλλον ως αποδέκτη την πρώην σύντροφο του αγαπημένου της Νώντα Παπαντωνίου, Ιωάννα Τούνη.

«Η εκπομπή όμως έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατεξοχήν για το “GNTM”, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα» ισχυρίστηκε στο βίντεό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This