Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου»

Must Read

«Το φταίξιμο είναι δικό μου» παραδέχτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για τον χωρισμό του στην εκπομπή του Alpha «Μεσάνυχτα», ενώ δεν δίστασε να κάνει ερωτική εξομολόγηση on air στην πρώην -τρίτη κατά σειρά- γυναίκα του Μαρία Λύκου, λέγοντας ότι μόνο εκείνη θα ξαναπαντρευόταν.

Δείτε επίσης: «Τίτλοι τέλους» για τη Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

Σε μια ειλικρινή και γεμάτη τρυφερότητα συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή. «Έχω κάνει τεράστια λάθη. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου» εξομολογήθηκε, εκφράζοντας την επιθυμία να επανορθώσει, να έρθουν πάλι κοντά οι δυο τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι.

«Είμαι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας.

Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άνδρας. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. Το φταίξιμο είναι δικό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Απίστευτη μεταμόρφωση του Παύλου Χαϊκάλη! Έμεινε μισός (video)

«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Το πάχος ήταν ένας παράγοντας που δεν με άφηνε να λειτουργήσω. Δεν με άφηνε να χαρώ τον εαυτό μου» αποκάλυψε στη συνέχεια ο Παύλος Χαϊκάλης, συμπληρώνοντας ότι θα σκεφτόταν τον τέταρτο γάμο μόνο με την ίδια γυναίκα, τη Μαρία του.

«Ή θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα, γιατί είχαμε κάνει πολιτικό γάμο, ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τη Μαρία. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν» επισήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This