Θάνος Τζάνης: «Μου αρέσει πολύ η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα»

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου» πρόσθεσε

Must Read

O Θάνος Τζάνης έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού, μοιράστηκε την άποψή του για τη θέση της γυναίκας στην οικογένεια, ενώ εξομολογήθηκε και πως θα αντιδρούσε αν μάθαινε ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος.

Αρχικά, ανέφερε: «Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου».

Για τη Ναταλία Γερμανού είπε: «Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω. Δεν έχω κάτι να εξηγήσω, εγώ ό,τι είπα το είπα καλοπροαίρετα».

Για την άποψή του σχετικά με τη δομή της οικογένειας είπε: «Κατά τη δική μου άποψη ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Ίσως επειδή έτσι το έχω μάθει, επειδή έτσι το ξέρω. Τότε μέχρι τώρα που υπήρχε μπαμπάς και μαμά, δηλαδή; Αν και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα ξεκινούν από πολύ νωρίς μες το σπίτι. Πιστεύω ότι το παιδί αν από μικρό το συμβουλεύσει και το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με τον τρόπο που εσύ θα του δώσεις την κατεύθυνση τη δική σου. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Έχω μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας, της πατρίδας και της οικογένειας».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ναι, θα ήθελα να δω τον γιο μου να πάει στην εκκλησία γαμπρός, να παντρευτεί, να κάνει ένα παιδάκι. Είμαι ένας άντρας παραδοσιακός. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς έχω μια υπέροχη σύζυγο που κρατάει το σπίτι. Μου αρέσει πολύ η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This