Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Πατέρας έγινε για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Σερίφης

Must Read

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο μαιευτήριο και το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της, που θα πάρει το όνομα Νικόλαος. 

Η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη a.k.a Dj Rico και έχουν ήδη ένα γιο, τον Βύρωνα Σερίφη. Η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της επί σκηνής όταν βρισκόταν στη Μάλτα και πραγματοποιούσε opening act σε συναυλία της Christina Aguilera. 

Πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έπαιζε πιάνο και στη λεζάντα έγραφε πως μάλλον είναι η τελευταία φορά που τη βλέπουμε με αυτή την κοιλιά στο αγαπημένο της μουσικό όργανο.

“Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου” είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Στικούδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This