Τόνυ Δημητρίου: «Θυμάμαι τους βομβαρδισμούς! Όταν έπεφταν οι βόμβες μάς έλεγε ψέματα ο πατέρας μου…»

«Πολλές φορές δεν μου απαντούν τα παιδιά μου, τους παίρνω δέκα φορές και μου απαντούν στις τρεις»

Must Read

Ο Τόνυ Δημητρίου έζησε στην Λευκωσία μέχρι τα 18 του χρόνια όταν αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός έζησε την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και παρόλο που ήταν μικρός σε ηλικία θυμάται πολύ καλά τους ήχους από τον βομβαρδισμό.

Για εκείνη την δύσκολη στιγμή της ζωής του αναφέρθηκε ο Τόνυ Δημητρίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ενώ αποκάλυψε και πτυχές του εαυτού του που δεν γνωρίζαμε.

«Είμαι αεικίνητος, βαριέμαι εύκολα και δεν παίρνω ποτέ το αμάξι, δεν αντέχω την καθυστέρηση. Με εξοργίζει η βλακεία, μπορώ να κάνω παρέα με έναν που κακό άνθρωπο, άλλα όχι με έναν βλάκα. Είμαι ο μεσαίος από τα αδέλφια μου και είμαι το πιο αλάνι», ανέφερε αρχικά και συνέχεια αποκάλυψε: «Ήμουν έξι χρόνων όταν έγινε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και θυμάμαι τους βομβαρδισμούς. Όταν έπεφταν οι βόμβες μας έλεγε ψέματα ο πατέρας μου ότι αν τις ακούμε να σφυρίζουν είναι μακριά».

Στην συνέχεα αναφέρθηκε στην σύντροφό του, την επίσης ηθοποιό, Στεφανία Γκουρνέλου.

«Ο έρωτας είναι παροδική τρέλα που θεραπεύεται με τον γάμο. Όλες μου οι μεγάλες σχέσεις ήταν “ψυχικός” γάμος. Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου αλλού. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία “έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ”», τόνισε σχετικά με την σύντροφό του.

Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας τους λέει πως: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε “τι θέλει με τον πάππου”. Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν “καλά με την κόρη σου;”. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο».

Ο ίδιος δηλώνει πως έχει αλλάξει σαν άνθρωπος και σε αυτό συνέβαλε ένα από τα αδέρφια του. «Με πήρε η μάνα μου ότι ο αδερφός μου χτύπησε σε τροχαίο και δεν ξέραμε αν θα ζήσει κι εγώ έπρεπε να παίξω στην παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου έμεινε παραπληγικός αλλά τον θαυμάζω, σπούδασε, παντρεύτηκε δυο φορές, έκανε παιδί και ζει περισσότερο από όλους μας. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου αλλά μερικές φορές είμαι κάφρος, δεν με συμπαθώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα και στην σχέση του με τα παιδιά του: «Δεν ξέρω αν είμαι κάλος μπαμπάς, αυτό θα μου το πουν τα παιδιά μου όταν φτάσουν στα 35 τους. Ζω μακριά από τα παιδιά μου και η επικοινωνία μας είναι από το τηλέφωνο. Πολλές φορές δεν μου απαντούν, τους παίρνω δέκα φορές και μου απαντούν στις τρεις άλλα δεν στεναχωριέμαι, εγώ είμαι πάντα εκεί αν θέλουν κάτι. Έφτασε το tik tok της Στεφανίας 75.οοο.οοο προβολές σε έναν χρόνο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This