Νεφέλη Ορφανού: Είχαμε βάλει λουκέτα στα δύο ψυγεία γιατί σηκωνόμουν το βράδυ κι έτρωγα (video)

Must Read

Η αγαπημένη «ξινή» της τηλεόρασης Νεφέλη Ορφανού, άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», και αποκάλυψε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή και την καριέρα της.

Η ξεχωριστή ηθοποιός δήλωσε ότι δεν της άρεσε καθόλου ο χαρακτήρας που υποδυόταν στο ρετιρέ και δεν συμπαθούσε καθόλου αυτόν το τύπο γυναίκας, όσο κι αν ο κόσμος την «αγκάλιαζε» και την θαύμαζε. Παραδέχτηκε ότι είχε σκονάκια κάτω από τη φούστα της στους «Μικρομεσαίους» για να θυμάται τα λόγια της και την «τσάκωσε» ο Γιάννης Διαλιαννίδης. 

Η κ. Ορφανού, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πέρασε ένα πρόβλημα υγείας για το ποίο έπρεπε να καταναλώνει πολλά φάρμακα που της άνοιγαν την όρεξη, ενώ η μητέρα της είχε βάλει λουκέτα στα δύο ψυγεία που είχαν στο σπίτι γιατί σηκωνόταν το βράδυ και έκανε επιδρομή.. 

Απολαυστική και αποκαλυπτική στο πανέμορφο κλασσικό της σπίτι: 

Δείτε επίσης: Η Βάσια Λόη σε σπάνια έξοδο με τον εφοπλιστή σύζυγό της

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This