«Εύχομαι το αγοράκι σου να μη σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια”» είπε κάποιος στην Εριέττα Κούρκουλου- Η απάντησή της

«Τότε θα δω πως ακριβώς θα νιώσεις και πόσο περήφανη θα αισθανθείς, όπως λες ότι αισθάνεσαι σήμερα…απλά σου εύχομαι να μη το ζήσεις αυτό, πραγματικά» πρόσθεσε ο διαδικτυακός της φίλος

Must Read

Mετά την ψήφιση του νόμου για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η οποία έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2024, τα social media γέμισαν αντιδράσεις με κάποιους να τοποθετούνται υπέρ και κάποιους κατά του νέου νόμου του κράτους.

Ανάμεσα σε όσους τοποθετήθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου.

Για την τοποθέτησή της αυτή δέχθηκε ένα μήνυμα από έναν πατέρα που της έγραφε πως της εύχεται να μην της πει ο γιος της στο μέλλον πως είναι ομοφυλόφιλος, γιατί τότε δε θα νιώθει περήφανη.

Συγκεκριμένα ο χρήστης του Instagram έγραψε: «Εύχομαι το αγοράκι σου που με τόσο κόπο και θυσίες και κλάματα απέκτησες (και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι παθών) να μη σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια… θέλω να ντύνομαι κορίτσι και να φιλάω αγόρια και να παντρευτώ τον φίλο μου τον τάδε που είναι τόσο σπουδαίος και δυνατός και όμορφος”. Τότε θα δω πως ακριβώς θα νιώσεις και πόσο περήφανη θα αισθανθείς, όπως λες ότι αισθάνεσαι σήμερα…απλά σου εύχομαι να μη το ζήσεις αυτό, πραγματικά.» 

H απάντηση της Εριέττας Κούρκουλου την οποία και δημοσιοποίησε είναι η εξής:

«Εγώ θα είμαι περήφανη αν είναι καλός άνθρωπος και αφήσει ένα θετικό στίγμα στον κόσμο. Είμαι ήδη περήφανη που εάν επιλέξει κάτι διαφορετικό δε θα χρειάζεται να παλέψει για τα βασικά δικαιώματά του. Εγώ τον γιο μου αγαπητέ μου, που όντως πάλεψα τόσο να τον αποκτήσω, θα τον αγαπάω ό,τι και αν γίνει και όποιος γονιός δε μπορεί να πει το ίδιο, δε θα έπρεπε να είναι γονιός. Οπότε να εύχεστε να είναι υγιής το παιδί μου γιατί όλα τα άλλα δε μου λένε τίποτα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This