Αυτή είναι η Ιταλίδα που… απέρριψε τον Σπαλιάρα των 4000 κατακτήσεων! (video)

Must Read

Είναι Ιταλίδα, ακροβάτης και ζογκλέρ, θυγατέρα του ιδιοκτήτη του διάσημου ιταλικού Τσίρκο Medrano, και από το βράδυ της Πέμπτης 05/12, αποτελεί μία από τις ελάχιστες γυναίκες στον πλανήτη που έχουν αντισταθεί στα θέλγητρα του… Γιάννη Σπαλιάρα!      

Για την Denize Casartelli, ο λόγος, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου παρουσίασε ζωντανά στο πλατό ένα από τα πιο εντυπωσιακά νούμερά της.

Η γοητευτική Ιταλίδα, μίλησε για τη ζωή της στο τσίρκο, τον επεισοδιακό ερχομό της στην Ελλάδα, καθώς και για τη συνειδητή απόφαση να τα εγκαταλείψει -για κάποιο διάτσημα- όλα, προκειμένου να εργαστεί ως… λουλουδού σε νυχτερινό μαγαζί που έκανε εμφανίσεις ο αγαπημένος της τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος!

Η πιο… σπαρταριστή στιγμή της παρουσίας της στην εκπομπή, ωστόσο, ήταν όταν παραδέχτηκε πως της αρέσει πολύ ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όταν, όμως, ο Γρηγόρης προσφέρθηκε να της τον… προξενέψει τηλεφωνικώς, λέγοντάς της, μάλιστα, πως αυτόν τον καιρό δηλώνει ελεύθερος, ο Γιάννης άρχισε να τους τα «μασάει».

Διαβάστε επίσης: Νέος γολγοθάς για τον Έλληνα «μάγο του αιώνα» Criss Angel (video)

Ως αποτέλεσμα, η Denize, απογοητευμένη από τη στάση του, δήλωσε με άψογο, φυσικά, στυλ, ότι τον… ξεγράφει!

Δείτε την απολαυστική Denize Casartelli να δίνει ρέστα στο «The 2Night Show» με τα άπταιστα -με ιταλική προφορά- ελληνικά της:

https://youtu.be/7YE18vMKvF4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This