Νέος γολγοθάς για τον Έλληνα «μάγο του αιώνα» Criss Angel (video)

Must Read

Πριν από μόλις 11 μήνες ο ελληνικής καταγωγής μάγος του Χόλιγουντ Criss Angel ανακοίνωσε ότι ο πεντάχρονος γιος του είχε καταφέρει να νικήσει τη σπάνια μορφή λευχαιμίας με την οποία είχε διαγνωστεί το 2015. Ο καρκίνος όμως, όπως δήλωσε ο 51χρονος, επέστρεψε, ωστόσο κανένας στην οικογένεια δεν το βάζει κάτω.

Ο Criss Angel που το κανονικό του όνομα είναι Χριστόφορος Νικόλας Σαραντάκος και έγινε διάσημος περπατώντας στο νερό ή αιωρούμενος σε ύψος 150 μέτρων πάνω από το καζίνο σε σχήμα πυραμίδας Luxor στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε ότι ο πεντάχρονος Τζόνι υποτροπίασε κατά την άφιξή τους στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Αντζελες.

Έχοντας στο πλευρό του την πρώην σύζυγό του Σαουνίλ Μπένσον, με την οποία, εκτός από τον Τζόνι, έχουν αποκτήσει και τον 11 μηνών Χρήστο, δήλωσε ότι έφτασαν στην πόλη για να επισκεφθούν με το άρρωστο παιδί τους την Disneyland και τα θεματικά πάρκα της Universal Studios, προτού εισαχθεί για θεραπεία στο νοσοκομείο τη Δευτέρα.

Ο  Angel, που το 2010 ανακηρύχθηκε «μάγος του αιώνα» και απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει παράσταση στο Λας Βέγκας, με στόχο να συγκεντρώσει 4.500.000 ευρώ για τα παιδιά με καρκίνο.

Δείτε επίσης: Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντάει στην σπόντα του Μουτσινά ότι του «κλέβει» την τηλεθέαση (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This