Έλληνες ηθοποιοί στέλνουν μήνυμα για τον πόλεμο στην Γάζα: «Ο φόβος μάς κάνει απαθείς»

«Δεν παίρνουμε θέση υπέρ ή κατά του ενός ή του άλλου εμπλεκόμενου»

Must Read

Με πρωτοβουλία του Άγη Εμμανουήλ Έλληνας ηθοποιοί ενώνουν τις φωνές τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας. Ανάμεσα σε όσους μιλούν στο βίντεο που έφτιαξαν είναι: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Δημήτρης Λάλος, Μυρτώ Αλικάκη, Ρένος Ρώτας, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και μαραθωνοδρόμος Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος το 2021 έτρεξε μέχρι την Γλασκώβη με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό, αναφέρει σχετικά: «Δεν παίρνουμε θέση υπέρ ή κατά του ενός ή του άλλου εμπλεκόμενου σε αυτόν τον (έναν ακόμα) απεχθή πόλεμο. Παίρνουμε θέση υπέρ του αυτονόητου και κατά του πολέμου, υπέρ των αδύναμων, των αμάχων, των παιδιών και κατά του Φόβου και του Ολέθρου. Τον φόβο που επίσης μάς κάνει απαθείς και ανενεργούς».

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This