Ο νέος παπάς του «Καφέ της Χαράς» θα κολάσει το Κολοκοτρωνίτσι

Must Read

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο σέξι παπάς; Μα στο Κολοκοτρωνίτσι φυσικά, έτοιμος να… κολάσει κάθε θηλυκή ύπαρξη που θα τον πλησιάσει.

Ο νέος ιερέας του φανταστικού χωριού στο οποίο εκτυλίσσεται το «Καφέ της Χαράς» δεν θυμίζει σε τίποτε τον προκάτοχό του στους προηγούμενους κύκλους της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 που επιστρέφει στους δέκτες μας έπειτα από 15 χρόνια!

Τον νέο παπά του χωριού υποδύεται ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος είναι 33 χρόνων και έχει ήδη διαγράψει αξιόλογη πορεία στο θεατρικό σανίδι.

Η πιο πρόσφατη παράσταση στην οποία συμμετείχε ήταν η «Μαρία Πενταγιώτισσα», με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Βίκυ Σταυροπούλου, που έκανε περιοδεία το περασμένο καλοκαίρι. Στην τηλεόραση τον έχουμε δει μόνο στο σίριαλ «Ου φονεύσεις», στο Open.

Ως σέξι παπάς, ωστόσο, αναμένεται να κάνει θραύση! Το όνομα του ηθοποιού αναφέρεται μεταξύ του καστ του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς», ενώ τον ρόλο «μαρτύρησε» με ανάρτησή του ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του που χαϊδεύει ένα άλογο με την εξής λεζάντα: «Ετοιμος να κολάσει όλες τις γυναίκες του Κολοκοτρωνιτσίου ο νέος σέξι παπάς του χωριού, ο Απόστολος Καμιτσάκης!»

Δείτε επίσης: Η Βάλια θα ξαναστήσει το καμένο «Καφέ της Χαράς» στο Κολοκοτρωνίτσι μετά το άδοξο τέλος με τον Μανωλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This