Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Της λέω θα δεις πρώτα δισέγγονο και μετά θα φύγεις»

Must Read

Ένα συγκινητικό βίντεο με την γιαγιά της που έφυγε από την ζωή ανάρτησε η Όλγα Κιουρτσάκη στα social media και στάθηκε η αφορμή για να θυμηθεί η Κατερίνα Καινούργιου την δική της γιαγιά και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» θυμήθηκε την υπόσχεση που έδωσε στην γιαγιά της και που δεν μπόρεσε να τηρήσει.

«Η γιαγιά μου είναι σε μεγάλη ηλικία, μου κάνει παράπονα ότι δεν έρχομαι να τη δω. Θα έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά, όχι ότι δεν επικοινωνώ μαζί της. Αυτό που μου λέει, “Πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω να δω ένα δισέγγονο”. Πόσο σημαντικό δώρο είναι αυτό, γιατί και μένα η γιαγιά μου έχει μεγαλώσει. Σε ανθρώπους που τους χρωστάς όλη σου τη ζωή. Της λέω “σταμάτα, δεν θα φύγεις. Θα δεις πρώτα δισέγγονο και μετά θα φύγεις. Συγγνώμη αλλά ο καθένας, όταν βλέπει κάτι, μπορεί να ταυτίζεται και να σκέφτεται δικά του πράγματα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This