Κατερίνα Πεφτίτση: «H μητέρα μου είπε είσαι κοντή, χοντρή, με μπλε μαλλιά, θα γίνουμε ρεζίλι»

Οι αντιρρήσεις που είχε η μητέρα της για τη συμμετοχή της στο GNTM

Must Read

H Kατερίνα Πεφτίτση έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αντίδραση της μητέρας της όταν της ανακοίνωσε πως θα δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

«Η μητέρα μου δεν ήταν μια αιτία για να πάω στο GNTM, αλλά 1.000. Όταν είχα πει ότι θα πάω στο ριάλιτι, είχε φρικάρει. Μου έλεγε “πού θα πας; Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι”. Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου, που ήταν μετά όλο “μπράβο” κι “είμαστε μαζί σου”» είπε αρχικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

Για το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη και το βάρος της, δήλωσε: «Μετά από χρόνια, δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό το σχόλιο. Κι ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του δεν είναι στον ίδιο βαθμό που ήταν τότε. Το βλέπουμε και τηλεοπτικά ότι αλλάζει λίγο.

«Δεν ξέρω αν τον εξέφραζαν τότε αυτά που έλεγε, αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Θα ήθελα να βγει δημόσια οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα για κάποια κατάσταση ή κάνει λάθος για κάποια κατάσταση, να ρίξει τα μούτρα του και να ζητήσει συγγνώμη» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This