Το πρώτο 48ωρο της Ζωζώς Σαπουντζάκη έξω από το «Ντυνάν» – Tουλίπες, ζήλια και αγκαλιές

Must Read

Οι τουλίπες, τα ζήλια και οι αγκαλιές. Το πρώτο Σαββατοκύριακο της Ζωζώς εκτός νοσοκομείου. Ενα Σαββατοκύριακο ανάμεσα σε πολύχρωμες τουλίπες -τόσες πολλές, που γέμισε το φίνο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τους Στύλους Ολυμπίου Διός-, η «βασίλισσα της νύχτας» γιόρτασε το εξιτήριό της από το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

Οι δύο επιστήθιοι φίλοι της, η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και ο Χάρης Αργυρός, ήταν συνεχώς δίπλα της, αποδεικνύοντας άλλη μία φορά ότι είναι η αληθινή οικογένειά της.
Η Ζωζώ ήταν πιο χαρούμενη από κάθε άλλη φορά. Τα ζήλια δεν έφυγαν από τα χέρια της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στο διαμέρισμά στην οδό Τζιραίων ακούγονταν μόνο μουσική και τραγούδια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λαμπερή ηθοποιός διακομίστηκε κατεπιγόντως, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, και παρέμεινε για περισσότερο από 10 ημέρες στο «Ερρικος Ντυνάν».

Δύο ημέρες στην Εντατική

Τις πρώτες δύο ημέρες, μάλιστα, παρέμεινε στην Εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως μετά την ανάταξη και την αποκατάσταση των ζωτικών λειτουργιών της, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο, άνετο δωμάτιο του 6ου ορόφου του νοσοκομείου, όπου παρέμεινε έως και την προηγούμενη Παρασκευή, οπότε έλαβε το εξιτήριο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη -που όπως λέει κι η ίδια για τ’ όνομά της, δύο φορές ζει (Ζω-Ζω)- βγήκε νικήτρια. Ωστόσο, η ίδια δεν κρύβει το ισχυρό σοκ που υπέστη, αφού πρώτη φορά στη ζωή της νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Ασφαλώς της ευχόμαστε να είναι και η τελευταία.

Η Ζωζώ ξεπέρασε τον σοβαρό κίνδυνο που αντιμετώπισε, εξετάστηκε προσεκτικά από την ομάδα ιατρών που την παρακολούθησε και, αφού της δόθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά του αγαπημένου της συντρόφου Πύρρου, ο όποιος μαράζωσε χωρίς την αγαπημένη του. Η επιστήθια φίλη της και συνεργάτις της Σταυρίνα Ευστρατιάδη από την προηγούμενη Παρασκευή δεν σταμάτησε να κουβαλά τις ανθοδέσμες με τις τουλίπες, που είναι το αγαπημένο λουλούδι της Ζωζώς, μαζί με τα ολόλευκα τριαντάφυλλα μπακαρά.

Οι πρώτες απαιτήσεις της πρωταγωνίστριας ήταν να φρεσκαριστούν τα μαλλιά της και να κληθεί η κοπέλα που θα φροντίσει τα νύχια της, ενώ η Σταυρίνα και ο Χάρης «καταστρώνουν» τις πρώτες εμφανίσεις της, τις οποίες θα γιορτάσει μαζί με φίλους αλλά και δημοσιογράφους.

Σε σύσταση στενού φίλου της να ακολουθήσει -από δω και στο εξής- μία ζωή πιο ήρεμη, η Ζωζώ ήταν ανένδοτη: «Ζω μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις μου, την παρουσία μου στην τηλεόραση και την αγάπη του κόσμου! Χωρίς αυτά θα είναι σαν να έχει τελειώσει η ζωή μου. Και υπάρχει πολύ ακόμα μπροστά μου…» Και αυτό είναι γεγονός! Ολη η Ελλάδα περιμένει τη Ζωζώ μέσα στις επόμενες ημέρες σε αγαπημένο της εστιατόριο στην Αθήνα για να την απολαύσει στα ξέφρενα κέφια της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This