Η Ζόζεφιν έκανε unfollow το Nίνο και εκείνος το ίδιο: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού

Must Read

O Nίνο και η Ζόζεφιν αποκάλυψαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2023 και προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, ωστόσο δεν έκρυψαν ποτέ πόσο ερωτευμένοι είναι. Μάλιστα ανέβασαν και κοινό βίντεο στο οποίο τραγουδούσαν μαζί ένα κομμάτι που υμνούσε τον έρωτα.

Ωστόσο, έτσι ξαφνικά, έκαναν μια κίνηση που γέμισε ερωτηματικά τον κόσμο για το τι συμβαίνει στη σχέση τους. Ο Νίνο και η Ζόζεφιν λοιπόν έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2Night Show”, μόλις πριν από δέκα ημέρες, η Ζόζεφιν όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή δήλωσε ερωτευμένη.

Σε άλλη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε πει για τον Νίνο: “Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This