Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ποτέ μα ποτέ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου»

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε για το ερωτικό τρίγωνο Κατερίνας Καινούργιου-Φίλιππος Τσαγκρίδης-Δανάη Μπάρκα

Must Read

Τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα απασχολεί το ερωτικό τρίγωνο της Κατερίνας Καινούργιου, του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον πρώην της Κατερίνας να φιλιέται με τη φίλη της Δανάη.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα. Ωστόσο ότι έγινε σχολιάζεται έντονα από την κοινή γνώμη με την πλειοψηφία να θεωρεί πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι το θύμα της υπόθεσης ενώ η Δανάη Μπάρκα δεν συμπεριφέρθηκε ως μια καλή φίλη. Για το Φίλιππο Τσαγκρίδη έχουν γίνει μονάχα σχόλια για το γούστο του, καθώς η Δανάη Μπάρκα έχει παραπάνω κιλά κάτι που σε ορισμένους δεν αρέσει.

Ο συνεργάτης στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, Γρηγόρης Γκουντάρας, τοποθετήθηκε μέσα από ένα tweet, στο οποίο έγραψε: “Επειδή ακούω και διαβάζω διαφορά… ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου. ΝΟΜΟΣ”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This