Ο Δημήτρης Μακαλιάς εξήγησε γιατί παντρεύτηκε την Αντιγόνη Ψυχράμη ανήμερα των γενεθλίων του

Και η αλήθεια είναι ότι δεν τον περιμέναμε

Must Read

O Δημήτρης Μακαλιάς έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σε μια δημόσια έξοδό του, και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο παντρεύτηκαν με την Αντιγόνη Ψυχράμη ανήμερα των γενεθλίων του.

«Η Αντιγόνη δεν θυμάται καθόλου ημερομηνίες και επετείους, είμαι εγώ εκείνος που θυμάμαι τέτοιες ημερομηνίες. Φαντάσου της έχω πάει δώρο στο σπίτι για την επέτειό μας, το άφησα σπίτι γιατί έπρεπε να φύγω και όταν γύρισα σπίτι δεν το είχε αγγίξει καν γιατί νόμιζε ότι είναι πράγματα που μου είχαν δώσει. Κάναμε τον γάμο την ημέρα των γενεθλίων μου με την ελπίδα ότι θα θυμάται τον γάμο, αλλά θυμάται μόνο τα γενέθλια, τον γάμο τον ξεχνάει», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This