Πόπη Τσαπανίδου: «Όταν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, δεν μπορεί παρά να το καταφέρεις»

Must Read

Στο Γιβραλτάρ ταξίδεψε η Πόπη Τσαπανίδου και, με θέα τον περίφημο ομώνυμο βράχο, αποφάσισε να μας μιλήσει για το δικό της «άδραξε τη μέρα»!

Άψογη επαγγελματίας, γνωστή για το ήθος και τον δυναμισμό της, η γοητευτική Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, η οποία από το 2012 διατηρεί τον δικό της ιστότοπο, πραγματοποίησε τις προάλλες ένα από τα μεγάλα της όνειρα: να ταξιδέψει στο σημείο όπου ενώνονται η Μεσόγειος Θάλασσα με τον Ατλαντικό ωκεανό.

Και, ορμώμενη από το γεγονός αυτό, αλλά και αντλώντας έμπνευση από τον καθηγητή Κίτινγκ, τον οποίο ενσάρκωσε ο αείμνηστος Ρόμπιν Γουίλιαμς στον εξαιρετικό «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών», η Πόπη μας κάλεσε να… αδράξουμε τη μέρα, διατυπώνοντας σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram τον συλλογισμό της περί επιθυμίας, θέλησης και αποφασιστικότητας!

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

«Πώς μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν και κάνουν στη ζωή τους αυτό που θέλουν; Πώς κάποιοι μπορούν και ξεπερνούν μεγάλα προβλήματα ενώ άλλοι καταρρέουν; Και πώς μερικοί κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους ενώ οι περισσότεροι παλεύουν με την καθημερινότητα; Να σας πω τι πιστεύω;

Ότι η μοναδική αλλά ουσιώδης και τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο είναι η θέληση. Όταν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ δεν μπορεί παρά να το καταφέρεις. Με επιμονή, με τόλμη με ανηφόρες και δυσκολίες, αλλά θα φτάσεις εκεί.

Προσωπικά ήθελα να καταφέρω να πετύχω στη δουλειά μου. Εργάστηκα σκληρά και τα κατάφερα. Ήθελα να μεγαλώσω χωρίς ελλείψεις τα παιδιά μου. Το ίδιο. Τώρα θέλω να κάνω ταξίδια.

Επικεντρώνομαι σ’ αυτά. Γιατί το θέλω πάρα πολύ. Δεν μπορώ χωρίς τα ταξίδια. Δεν θα έχει το ίδιο νόημα η ζωή μου ρε παιδί μου. Τόσο πολύ εννοώ ότι πρέπει να θέλεις κάτι. Και τότε συμβαίνει. Σιγά σιγά γίνεται.

Αν είσαι αδιάφορος, αν θέλεις και εσύ να πετύχεις στη δουλειά/ταξιδέψεις/κλπ αλλά δεν καίγεσαι γι’ αυτό, δεν χαλάς τη ζαχαρένια σου να δουλέψεις παραπάνω ή διαφορετικά, αν δεν θες και πολλά πολλά ξεβολέματα. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά εκεί θα μένεις να “ζηλεύεις” τους άλλους και να βρίσκεις πάντα κάποια άλλοθι.

“Ναι κι εγώ θα μπορούσα να… αλλά αυτός έχει… και εγώ δεν έχω…” Το μόνο που έχει ο άλλος περισσότερο από εσένα (αν έχετε και οι δυο την υγεία σας) είναι δίψα, όρεξη και βαθιά βαθιά βαθιά επιθυμία για κάτι. Όρμα λοιπόν. Τι περιμένεις;

Τα φιλιά μου από τον βράχο του Γιβραλτάρ. Πάντα, μα πάντα θυμάμαι να ρωτώ όποιον ναυτικό γνώριζα: έχεις περάσει το Γιβραλτάρ; Πώς είναι ο βράχος; Πόσο μικρή είναι η απόσταση Ευρώπης-Αφρικής; Τώρα ξέρω! Γιατί ήθελα πολύ να μάθω».

Δείτε το… παρακινητικό ποστ της αγαπημένης παρουσιάστριας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This