Λαμπερή πρεμιέρα στο «Βοτανικό» για Σφακιανάκη και Γονίδη

Must Read

Το σχήμα που περίμεναν άπαντες οι φίλοι του λαϊκού τραγουδιού έκανε επιτέλους πρεμιέρα στο «Βοτανικό».

Η συνεργασία των Νότη Σφακιανάκη και Σταμάτη Γονίδη ξεκίνησε και επίσημα με τους δύο αγαπημένου καλλιτέχνες να συναντιούνται για πρώτη φορά on stage το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από τρεις αναβολές.

Πρώτος στην πίστα εμφανίστηκε ο Νότης ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η τεράστια ελληνική σημαία στο video wall πίσω από τον καλλιτέχνη. Στη συνέχεια ο Σταμάτης Γονίδης πήρε τη σκυτάλη, παρασύροντας το κοινό με τη φωνή και τα τραγούδια του. Ολο το πρόγραμμα που παρουσίασαν οι δύο καθαρόαιμοι λαϊκοί τραγουδιστές -μαζί και με το συγκρότημα RΕC που συμμετέχει στο σχήμα- χαρακτηρίστηκε από τους θαμώνες άκρως διασκεδαστικό και διήρκεσε έως τα ξημερώματα.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: Οι σημερινοί ηγέτες είναι μαριονέτες του κεφαλαίου

Για την ιστορία, η αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί για την πρεμιέρα του Notis με τον Stamatis, όπως υπογράφουν στην αφίσα της συνεργασίας τους, ήταν η 15η Νοεμβρίου. Με αναρτήσεις στα social media, τόσο τα δικά τους όσο και της επιχείρησης, δήλωναν τότε καθ’ όλα έτοιμοι και προσκαλούσαν τον κόσμο να κάνει κρατήσεις. Ωστόσο, τελευταία στιγμή η επίσημη πρώτη τους αναβλήθηκε.

«Οι απαιτητικές και πολύωρες πρόβες είχαν ως αποτέλεσμα την υπερκόπωση των φωνητικών χορδών του κυρίου Σφακιανάκη. Η υπερκόπωση που ένιωσε ο Νότης Σφακιανάκης έκανε τη σημερινή πρεμιέρα αδύνατη» γράφτηκε σε σχετική ανακοίνωση του Βοτανικού, που ανέβαλλε την πρεμιέρα για τις 22 Νοεμβρίου.

Και πάλι, όμως, μια νέα ανακοίνωση επιχείρησης ανέφερε: «Η σεζόν στον αγαπημένο μας Βοτανικό θα είναι μοναδική. Η συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη και του Σταμάτη Γονίδη θα πρωταγωνιστήσει και θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης στο κοινό. Ομως η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό αγαθό και επειδή ο κ. Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, θα χρειαστεί να αναβάλουμε τη σημερινή μας πρεμιέρα».

Ετσι το… κακό τρίτωσε, με την πρεμιέρα να γίνεται τελικά προχθές. Ολο αυτό το διάστημα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν πολλές φήμες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν ξεκινούσε το σχήμα, ενώ ο Σταμάτης Γονίδης δεχόταν κι από αλλού προτάσεις. Ο ίδιος όμως έμενε… βράχος δίπλα στον Νότη. Και να που άρχισαν παρέα… το γλέντι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This