Την «έπεσε» η Miss Αυστραλία στην Σταρ Ελλάς – Στο νοσοκομείο η Ελληνίδα καλλονή

Must Read

Βγήκαν τα… μαχαίρια στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως καταγγέλλει αποκλειστικά μέσω της «Espresso» και του Βαγγέλη Καράλη  η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, που μας εκπροσωπεί σε αυτόν, δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες!

Σε καροτσάκι η Σταρ Ελλάς

Η Ραφαέλα, η οποία βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό, ισχυρίζεται ότι η φιναλίστ από την Αυστραλία την έσπρωξε από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα!

Δείτε επίσης: O billionaire συλλέκτης Μαυρομμάτης και η βίλα-κληρονομιά στη Μύκονο

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι, έπαθα διάστρεμμα. Για δυο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι» δήλωσε στην «Espresso» η Σταρ Ελλάς και συνέχισε:

Το πόδι της τυλιγμένο με γάζα

«Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μία κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμη πιο πολύ για τον τελικό!»

Την «έπεσε» η Miss Αυστραλία στην Σταρ Ελλάς - Στο νοσοκομείο η Ελληνίδα καλλονή
Η Μις Αυστραλία Sarah Marschke

Σήμερα η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι καλά στην υγεία της, αν και αναγκάζεται να φοράει γάζα στο πόδι, ελπίζοντας ότι έως την ημέρα του τελικού θα έχει θεραπευτεί πλήρως. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον συνδιοργανωτή των ελληνικών καλλιστείων Αναστάσιο Τρανούλη, μας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ημέρα του τελικού:

https://www.instagram.com/p/B417QiGnk1L/?utm_source=ig_web_copy_link

«Πρώτη φορά έχουμε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στη Σταρ Ελλάς μας, είναι πολύ καλά προετοιμασμένη. Το φόρεμα που θα φορέσει την ημέρα του τελικού θα της δώσει μια υπέρλαμπρη παρουσία. Θα είναι γοργονέ με μια μεγάλη ουρά».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξη που έδωσε η Ραφαέλα στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό Miss World 2019, αποκάλυψε δακρυσμένη ότι πρώην σύντροφός της την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας εναντίον των γυναικών.

https://www.instagram.com/p/B4h-veunbdW/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3SatfDnf9V/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B230UsSI00k/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This