Τα βέλη του έρωτα «τρύπησαν» τη Μαρία Ψηλού

Must Read

Τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου Ψηλού φαίνεται πως βρήκε η Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο εξάμηνο με τον γνωστό επιχειρηματία και επενδυτή να λιώνει για τα μάτια της Ελληνίδας καλλονής.

Δείτε επίσης: Η Λένια Πολυχρονοπούλου ετοιμάζει εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο» και ταυτόχρονα τον γάμο της

Ο δημοσιογραφικός φακός εντόπισε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε έξοδό του στο North Live Stage, όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νυχτερινό κέντρο ο Ψηλός και η Ψηλού ήταν μέσα στα… μέλια, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και φιλιά.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας αγόρασε δεκάδες πανέρια με γαρίφαλα, με τα οποία έρανε την εντυπωσιακή 22χρονη την ώρα που εκείνη χόρευε. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο επιχειρηματίας πήρε και το μικρόφωνο από τον Λευτέρη Πανταζή και τραγούδησε για τα πράσινα μάτια της όμορφης αγαπημένης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This