Η απάντηση του Ζερόμ Καλούτα σε όσους είπαν “Τι δουλειά έχει αυτός ο μαύρος στην παρουσίαση της Eurovision;”

"Άμα δεν έχεις και haters, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά" είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Ο Ζερόμ Καλούτα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” με αφορμή το ρόλο του ως σχολιαστής στη φετινή Eurovision μαζί με τον επίσης ηθοποιό Θανάση Αλευρά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα ρατσιστικά σχόλια που έγιναν από μερικούς σχετικά με το χρώμα του δέρματός του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχει άγχος, αλλά είναι δημιουργικό και θα κάνουμε το καλύτερο. Με τον Θανάση Αλευρά γνωριζόμαστε από την καλή και από την ανάποδη. Είμαστε στη διαδικασία όπου περιμένουμε εναγωνίως να ακούσουμε το τραγούδι, να δούμε την Μαρίνα και να της πούμε από κοντά συγχαρητήρια και μετά να ξεκινήσουμε τη δουλειά έτσι όπως πρέπει», είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Δεν λέτε καλά που δεν είπαν τι θέλει αυτός ο Κινέζος και να είχαμε άλλα; Άμα δεν έχεις και haters, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Κάθε κριτική καλοδεχούμενη για να κάνουμε κι εμείς αυτό που κληθήκαμε να κάνουμε», απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα για τα σχόλια που δέχτηκε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This