Τρύφωνας Σαμαράς: «Έβγαλα νέο τραγούδι που λέγεται “πιπίλα”, εγώ την έκοψα δώδεκα χρονών»

«Είναι ένα παιδικό τραγούδι» πρόσθεσε ο κομμωτής

Must Read

O Tρύφωνας Σαμαράς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και έκανε γνωστό πως κυκλοφορεί ένα νέο παιδικό τραγούδι, το οποίο ονομάζεται «Πιπίλα».

Μάλιστα αποκάλυψε, πως ο ίδιος, έκοψε την πιπίλα σε ηλικία δώδεκα ετών: «Όταν ήμουν μικρός η μητέρα μου με έντυνε πάντα με τον αδερφό  μου καουμπόηδες. Βγάζω νέο τραγούδι, έκανα ένα παιδικό, κυκλοφόρησε το Σάββατο, λέγεται πιπίλα. Εγώ την έκοψα την πιπίλα πάνω από 12 χρονών» είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς και τραγούδησε το νέο του κομμάτι. “Πιπιλαλά Πιπιλαλά, χωρίς εσένα όλα τα μπορώωωω” τραγούδησε ο κομμωτής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This