Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο λόγος που δεν θέλει να γίνει ο γιος του ηθοποιός

Must Read

Παρόλο που ο ίδιος βιοπορίζεται μέσω της υποκριτικής, δεν θα ήθελε ο γιος του να γίνει ηθοποιός καθώς θεωρεί πως είναι δύσκολο επάγγελμα.

Ο λόγος για τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος μιλώντας στο Mega Καλημέρα, παραδέχτηκε πως: «Θα είναι μαχαιριά για μένα, αν ο γιος μου θέλει να γίνει ηθοποιός. Είναι δύσκολο επάγγελμα. Ο κόσμος νομίζει ότι οι ηθοποιοί είμαστε πλούσιοι, δεν έχουμε καμία σχέση με τους τραγουδιστές», ενώ αποκάλυψε και τα επαγγέλματα που έκανε στο παρελθόν: «Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως καμαρινάκιας, δηλαδή βοηθός των καλλιτεχνών. Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει ντου η αστυνομία».

«Όταν δουλεύω νιώθω σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μία ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει», είπε στην συνέχεια για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί.

«Η γυναίκα μου με τον γιο μου είναι τόσο ερωτευμένοι μαζί, κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Ο γιος μου μεγαλώνει και δεν το θέλω, τον είχα μικρό και τον αγκάλιαζα» πρόσθεσε, επίσης.

Ο πατέρας του τον πήγε στο ορφανοτροφείο σε ηλικία πέντε ετών και τον είδε ξανά  στα δεκαοκτώ. Ωστόσο ο ίδιος τον συγχώρησε πριν του ζητήσει συγγνώμη.

«Η βάπτιση ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκλαιγα πάνω από μιάμιση ώρα. Δεν έχω κλάψει ούτε στην κηδεία του πατέρα μου», είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του και ο λόγος ήταν επειδή: «Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να είναι ηττημένος, να ζητήσει δανεικά ή ένα πιάτο. Γι’ αυτό και η υπερδιέγερση που έχω. Έπρεπε να λύσω προβλήματα καθημερινά, το τώρα. Το αύριο δεν με ενδιέφερε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This